Azok után képtelen a szexre...

Megan Fox: Soha sem készül rólam szexvideó!

A bombázó rosszul lenne, ha egy szexvideóban látná viszont magát, ezért biztos benne, hogy soha nem készül róla erotikusnál komolyabb videó.

Megan Fox démoni és őrült szexis képekben! képgaléria

2009.09.10 15:42ma.hu

A gyönyörű színésznő semmiképpen nem szeretné visszalátni magát egy ilyen felvételen.

A Transformersben feltűnt szépség attól tart, hogy ha nem néz ki jól a jelenet közben, akkor többet már képtelen lenne a szexre. A barna bombázó egyébként a Wonderland Magazin jubileumi kiadásában szerepel.

A vadító miniruha igazán kiemeli a tökéletes alakját. A lapnak adott interjújában bevallotta: az imidzsének a része, hogy felháborító és szókimondó, ennek viszont az a következménye, hogy amikor nem polgárpukkasztó, akkor is úgy adják el.

És hogy mennyire szókimondó, azt egy másik mondatával rögtön érzékeltette. Szerinte a Transformers rendezője, Michael Bay a forgatásáokon olyan akar lenni, és olyan is, mint Hitler.

Megan elárulta azt is, úgy érzi, van valamilyen mentális problémája, de még nem jött rá, hogy mi az...

Megan Fox sokszor háborítja fel rajongóit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.