Nem bírja nézni a saját filmjeit!

Szexi topless képek - Megan Fox csak részegen képes rá...

Sokszor hangoztatta a világ egyik legszexibb sztárjának tartott színésznő, hogy ő bizony nem találja magát bombázónak, de a jelek szerint a tehetségét illetően még kisebb az önbizalma.

Megan Fox gátlásos - de akkor miért mutogatja pucér melleit? képgaléria

2009.07.15 11:10ma.hu

Bár férfiak millióit hódította meg első ránézésre a gyönyörű alakkal és bájos arccal megáldott Megan Fox, egyre nyilvánvalóbb, hogy a színésznő képtelen elhinni: valóban szép és tehetséges.

Külsejével kapcsolatban - noha nem egyszer választották a férfimagazinok olvasói a legszexisebb sztárnak - nemes egyszerűséggel úgy fogalmazott, nem gondolja, hogy ő szexi lenne.

Időnként azért megszabadul a gátlásaitól...

Sőt, útálja, ha annak nevezik, idegesíti ez a titulus!

A Transformers sztárja azt sem rejtette véka alá, hogy bunkónak tartja magát, és szereti a bugyuta könyveket, no meg megszállott Xbox-rajongó...

Megan Fox újabban azzal lepte meg a nagyérdeműt, hogy kijelentette: általában nem nézi meg magát a filmjeiben, sőt, a róla készült fotókat sem mustrálgatja.

Nem képes végignézni alakításait, csak ha előtte jócskán beiszik! A Transformes 2-nél például egy üveg pezsgővel tompította gátlásait...

Érdekes, hogy ezzel szemben ha pasizni kell, Megan Fox-nak nincs problémája.

Mivel azonban neki nyolc tetoválás díszeleg a testén, elmondása szerint jó lenne, ha a párjának is volna legalább egy!

Ha mégsincs, akkor csináltasson, lehetőleg Megan arca vagy neve szerepeljen rajta...

Megan Fox bájaira fogékony a magyar!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.