Odamondogatott a Transformers direktorának!

Ez csúnya volt! Megan Fox beszólt rendezőjének!

Hollywood egyik befolyásos embere, Michael Bay csak pislogott, amikor meghallotta Megan Fox legutóbbi nyilatkozatát a Transformers második részéről!

A szexis Megan imádja mindenét kipakolni! képgaléria

2009.07.05 12:00mellesleg
Megan az egyik legszexibb csaj, csak néha eljár a szája...

Megan azt mondta –erős káromkodások közepette- az Entertainment Weekly magazinnak, hogy a film a speciális effektekre épül, és nincs benne színészi munka.

- „Úgy értem, nem sz…rok a mozira, mert ez adta a karrieremet, és nyitotta ki a kapukat számomra. …de nem akarok füstöt fújni az emberek s…be. Az emberek nagyon jól tudják, hogy ez a film nem a színészetről szól.”

Nem nehéz kitalálni, hogy a Transformers rendezője, Michael Bay erre megsértődött.

A Los Angeles Times-ben is leközölt interjú alapján nem is kicsit.

- „Valami röhejes dolgot mondott, mert 23 éves, és még fel kellene nőnie. Egyáltalán nem értek egyet vele. Nick Cage nem volt egy nagy színész, amikor beválasztottam, sem Ben Affleck. …

Shia LaBeouf nem volt nagy mozisztár, mielőtt a Transformerst megcsinálta volna, de aztán berobbant. És akkor még Will Smith-et, Martin Lawrence-t nem is említettem a Bad Boys-ból. Senki sem ismerte Megan Fox-ot, amíg meg nem találtam, és be nem raktam a Transformersbe.


Akár igaza van Megannak, akár nem, annyi biztos, hogy meggondolatlanság volt felbosszantania egy ilyen nyilatkozattal Michael Bay-t.

Megan Fox egy prosti?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.