A sztárt démoni erők kerítik hatalmukba!

Szexi és veszélyes képek- Megan Fox topless támad!

Az ősszel a mozikba kerülő produkcióban a Transformers dögös bombázója egy Jennifer nevű pompomlányt alakít, akit megszáll egy démon és sorra kezdi ölni a pasikat egy minnesotai kisvárosban.

Brutális! Megan Fox a Jennifer’s Bodyban! képgaléria

2009.07.07 14:20mellesleg

Megan Foxot démoni erők kerítik hatalmukba a Jennifer’s Body című horrorban.

Az öldöklés megállítása a megszállt lány legjobb barátnőjére, Needyre (Amanda Seyfried) hárul. Vajon sikerül megállítania a gonoszt?

Hasonló kaliberű mozis élményeinkre alapozva lefogadjuk, hogy igen.

Topless támad az erdőben!

Habár az alkotás készítői minden bizonnyal nem fognak ott izgulni a jelöltek közt az Oscar-gálán, a műfaj kedvelői valószínűleg elégedettek lesznek a vásznon látottakkal...

Ősszel tehát meztelenül támad Megan Fox, akinek cseppet sem okozott gondot legújabb filmje kedvéért levetkőznie, sőt ő kérte, hogy a jelenetről készült fotókat küldjék szét a világhálón.

Megan haja éppen hogy eltakarja a mellbimbóit, de így is tisztán látszik formás melle…

Pikáns sztorik Megan Foxról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.