A sztár bevallotta ijesztő betegségét

Képek - Skizofréniás rohamok gyötrik Megan Fox-ot

Megan Fox, az ünnepelt hollywoodi színésznő nemrég egy interjúban bevallotta, hogy időnként skizofréniás rohamok törnek rá.

Megan Fox falatnyi bikiniben forrósítja fel a hangulatot! képgaléria

2009.09.08 14:00MTI

A Transformers című filmek sztárja, Megan Fox saját bevallása szerint kamaszkora óta küzd mentális problémákkal, és bár soha nem diagnosztizáltak nála semmilyen pszichiátriai betegséget, a színésznő biztos benne, hogy tünetei skizofrén eredetűek.

Marilyn Monroe és Arthur Miller

Fox hallucinál, emellett paranoiás tévképzetektől és szociális diszfunkcióktól is szenved.

A 23 éves színésznő az utóbbi időben egyre nagyobb érdeklődést mutat a tragikus sorsú Marilyn Monroe élete iránt, mert fél, hogy ő is hasonlóan végzi majd, mint a híres díva, aki 36 évesen kábítószer-túladagolás miatt hunyt el.

"Majdnem minden könyvet elolvastam Marilyn Monroe-ról. Állandóan arra gondolok, hogy úgy végezhetem, mint ő. Azt hiszem, enyhe skizofréniában szenvedek" - nyilatkozta Ms. Fox a Wonderland magazinnak.

"Biztos, hogy van valamilyen mentális problémám, csak még nem tudtam pontosan meghatározni, mi az."

Megan Fox erős vaginája - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.