A Mamma mia-sztárt szívesebben csókolja...

Megan Fox: Inkább nőkkel smárolok!

Nem először mond olyat a világ legszexisebb nőjének tartott színésznő, melynek hallatán a jóképű pasik haja bizony égnek állhat...

Megan Fox szexis képei a DT magazinban! képgaléria

2009.08.31 13:15ma.hu

Megan Fox a közelmúltban nemcsak azt ismerte el, hogy véleménye szerint ő biszexuális - noha már ezzel sem kis meglepetést okozott.

A nem mindennapi interjúban a színésznő bevallotta, hogy úgy véli, az emberek alapvetően biszexuálisnak születnek. Majd a társadalom hatására hoznak tudatalatti döntéseket.

Megan és Amanda a Jennifer's Body-ban

Megan Fox kijelentette, hogy ő szereti a lányokat, de olyan csajjal nem randizna, akiről tudja, hogy már pasival is volt...

Ha ez még nem lett volna elég, a barna szépség most abba avatta be rajongóit, hogy inkább csókolózik egy csinos, izgató nővel, mint egy macsó férfival...!

Mindezt annak kapcsán tartotta szükségesnek elmondani, hogy a Jennifer's Body című, legújabb filmjében együtt forgatott a Mamma mia! című filmben népszerűvé vált Amanda Seyfried-del.

A fiatal, szőke színésznő nagy hatást tehetett Megan-re - Fox elárulta, Amanda számára kezdetben kínos volt, hogy vele kell csókot váltania, de ő megnyugtatta, hogy az ilyesmit nőkkel is igen jól műveli.

Nem kis megdöbbenésre Megan kijelentette, hogy nagyon jó volt smárolnia Amandával, és sokkal jobban megy neki a csók kamerák előtt nőkkel, mint férfiakkal...

Megan Fox lesz az új Macskanő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.