A Transformers sztárja az új Macskanő!

Képek! Megan Fox a karmoló bombázó!

A Transformers babonázó tekintetű szépsége két olyan A-listás szupernő után bújhat a Macskanő testhez simuló jelmezébe, mint Michelle Pfeiffer és Halle Berry. Megan Fox nyerte a karmoló bombázó szerepét a soron következő Batman moziban.

Megan Fox pucér melleit már többször láthattuk! képgaléria

2009.08.26 15:50mellesleg
A korábbi Macskanő: Halle Berry

Ismerve a temperamentumát, nem sok dorombolásra számíthatunk, inkább egy vadmacskára.

A sötét lovagot követő új Batman produkciót jövőre kezdik forgatni és várhatóan 2011-ben kerül majd a mozikba, ezúttal is Christian Bale-lel a hős bőregér gúnyájában.

Különben a színésznő új filmje, a Jennifer's Body nagy sikerre számíthat,hamarosan be is mutatják. Megan ennek a filmnek a reklámjában érdekes és morbid dologra szólítja fel a nézőket: egyék meg az ellenségeiket!

A mozikba szánt előzetesen már túl vagyunk, így senki előtt nem titok, hogy a Jennifer's Body című pomponlányos horrortól mit várhatunk. Már egy ideje szivárognak információk a filmről, amiket néha meg is cáfolnak, de Fox nyilatkozataival semmi nem vetekszik.

- "Szerintem tök szexi vagyok benne. Egy szexi filmre számíts, ha elmész megnézni. Van benne lány-lány smaci, meg a sok gyilkolászás mellett csábító jelenetek. Azért bírom, mert teljesen gátlástalan és illetlen, és azért szerettem ezt a karaktert, mert viccet csinálhatok vele a rólam kialakult képből.”

Partnere szerint Megan Fox nem is jó az ágyban?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.