A színésznőt nem érdekli Bond...

Szexi képek - Bánhatják a pasik: Megan Fox nemet mondott!

Szomorkodhatnak a férfiak - A világ legszexisebb nőjének kikiáltott Megan Fox-nak semmi kedve a következő Bond-lány szerepéhez.

Forró - Megan Fox nem takargatja a bájait! képgaléria

2009.07.23 17:00rtlbulvar.hu

A 23 éves Megan Fox-ot felkeresték a Bond-filmek producerei, mert őt szemelték ki a következő részhez. Állítólag színésznő szerint ez a szerep nem segítené előrébb a karrierjét.

– Megan-t akkor talán érdekelné a szerep, ha a vadóc Bond-lány jelentősebb részt játszana a filmben. Semmiképp sem akar tipikus Bond lány lenni. Elgondolkodott rajta, de amíg más tervei vannak, addig inkább nem szerepel Bond-filmben. Talán majd pár évvel később – mesélte egy bennfentes.

Néhány hónappal korábban felröppent a pletyka, hogy Megan váltja majd Angelina Jolie-t a Tomb Raider-ben vagy a Hulk női feldolgozásában ő játszaná a zöld szörnyeteget, She-Hulk-ot.

A szépség szívesen eljátszaná a méregzöld szörnyet a népszerű képregény filmes feldolgozásában.

– A She-Hulk képregényt annyian szeretik, hogy logikus, hogy előbb-utóbb filmet készítenek belőle. She-Hulknak szexinek és persze még Hulk-nál is vadabbnak kell lennie. Talán ezért került szóba Megan a szerephez – mesélte egy bizalmasa.

Megan Fox beszólt a rendezőjének!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.