Josh Brolin szerint nem jó az ágyban a szépség...

Partnere szerint Megan Fox-szal kellemetlen a szex!

Javában tart a Jonah Hex című western-képregény filmadaptációjának forgatása. Josh Brolin játsza a címszereplő, eltorzult arcú polgárháborús veterán westernhőst, aki szerint a szexbálvány, Megan Fox nem jó az ágyban...

Szexis és vadító: Megan Fox a Jonah Hex-ben! képgaléria

2009.08.04 17:00mellesleg
Megan legújabb filmjében!

Josh Brolin szerint problémásak a bensőséges jelenetek a színésznővel, aki legutóbb úgy nyilatkozott a Megan Foxszal való szexről:

- "Őszintén szólva kellemetlen volt."

Természetesen nem a való életről, hanem a Jonah Hex forgatásáról van szó. A Jonah Hex-ben Megan Fox egy hétköznapi prostituáltat a Warner Bros. és a DC Comics legújabb képregény-feldolgozásában.

Mielőtt a fentiek alapján arra gondolnánk, hogy a legutóbb az ifjabb George Busht eljátszó Brolinnál már csak félárbocon áll a zászló, gyorsan hozzá kell tennünk: a szexjelenetek kényelmetlenségét elsősorban a színész maszkja okozta, illetve a kamerákkal és statisztákkal teli stúdió.

- "Különösen kényelmetlen volt, mert az arcomon volt ez az izé" - nyilatkozta Brolin.

- "Nehéz rájönni, hogy hogyan lehet ezzel a valamivel csókolózni" - utalt az arcára feszülő műhegekre és az azokat rögzítő ragasztóra.

Megan Fox elmondta, hogy karaktere, a prostituált Leila egy kemény nő, egy polgárháború utáni apokaliptikus, sötét világban és igazán örül neki, hogy eljátszhatja a szerepet.

A Jonah Hex bemutatója 2010. augusztus 6-ra van kitűzve.

Szexis képek és izgalmas sztorik Megan Foxról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.