Zac Efron-t megkóstolná a szexi sztár!

Pikáns fotók: Megan Fox-nak fűt alá pucéran Vanessa Hudgens?

Lehetséges, hogy nem is volt olyan véletlen a Disney népszerű színésznőjének meztelen képsorozata a világhálón? Vanessa Hudgens igencsak berágott a vágyait nem titkoló Megan Fox-ra...

Megint pucéran fotózta magát Vanessa Hudgens! képgaléria

2009.08.28 10:00ma.hu

A High School Musical sztárjai, Zac Efron és Vanessa Hudgens nemcsak a filmvásznon, de a való életben is egy párt alkotnak.

A kapcsolat jól is működik, de azért vannak nézeteltérések, amelyekhez mostanában a csinos Megan Fox sokban hozzájárult...

Zac, Megan és Tyrese Gibson a Golden Globe-on - Fotó: Getty

A világ legszexisebbjének kikiáltott színésznő ugyanis nemrég azt nyilatkozta, hogy szívesen megkóstolná Zac Efron-t.

Történt ugyanis, hogy az új filmjében vérszomjassá váló sztárt megkérdezték, kin tesztelné le a fogait, melyik pasi a kedvére való? A választ már tudjuk...

Persze a vehemens Vanessa Hudgens-nek sem kellett több. Zac kedvese felháborodott a kijelentésen, de állítólag elsimították Efronnal a problémát.

Érdekes módon azonban gyorsan megjelentek újabb pucér amatőr fotói az interneten, melyeket maga készített mobiltelefonnal.

Egyesek szerint Vanessa így akar visszavágni Megan-nek - nehogy már csak rá figyeljen a világ...

A csinos fiatal színésznőről már 2007-ben is kerültek fel félmeztelen fotók a világhálóra, melyekért Vanessa sűrűn bocsánatot kért.

Egyes források szerint azonban az új képek ugyanakkor készültek, mint a régiek, a botrány óta Hudgens nem művelt ilyesmit...

Nos, ezt talán egyedül csak Vanessa tudja.

Csúnyán lejáratta Dane Cook Vanessa Hudgens-t!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.