Esélyes a High School Musical-filmek sztárja is!

Képek- Vanessa Hudgens az Alkonyat-folytatásban?

Vanessa Hudgens, a High School Musical-filmek fiatal sztárja is részt vett az Alkonyat folytatása, az Újhold egyik szerepére kiírt meghallgatáson, és nagyon bízik abban, hogy megkapja a szerepet - árulta el az Alkonyat egyik szereplője, Ashley Greene.

Vanessa Hudgens párjával! képgaléria

2009.01.15 17:23ma.hu

- "Hudgens a romantikus vámpírfilm közelgő folytatásában egy Leah Clearwater nevű vérfarkast szeretne megformálni." -számolt be Ashley Greene, aki az Alkonyatban Alice Cullent, a főhősnő vámpír szerelmének, Edwardnak egyik mostohatestvérét játszotta.
 
- "Szerintem fantasztikus lenne a szerepben" - lelkesedett kolléganőjéért Greene az MTV-nek. Ha a High School Musical-sztár megkapja a hőn áhított szerepet, Leah-ként a Taylor Lautner által megformált Jacob Black ellenfelét játszhatná, akiről nemrég megírtuk, hogy a korábbi bizonytalanságok ellenére mégis megtarthatja szerepét, a fiatal indián fiút. 

Az Alkonyat-sorozat alapjául szolgáló Stephenie Meyer-bestsellersorozat második regényében, az Újholdban feltűnő Leah magányos farkas (szó szerint is), akit elhagyott osztály- és farkastársa, Sam Uley. Aki többet is meg szeretne tudni a filmbemutató előtt a sztoriról, a kiadónál már előjegyezheti a hazánkban áprilisban megjelenő könyvet. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, az Egyesült Államokban kirobbanó sikert arató Alkonyat folytatását nem az első rész direktora, hanem Chris Weitz rendezi. A filmet idén november 20-án tervezik bemutatni az Egyesült Államokban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.