Hódít a Camp Rock musical!

A High School Musical után újabb musical őrület!

A Camp Rock movie már meghódította a világot, Európában és Amerikában egyaránt hatalmas kasszasikereket ért el. Az év legvagányabb zenés mozifilmjeként számon tartott produkció több, mint 74 millió nézőt vonzott a vásznak elé.

2008.11.07 15:00ma.hu

A Disney azonban nem elégszik meg ennyivel, idén ősszel 78 országban -közöttük Magyarországon is- bemutatják a Camp Rock filmet. 

A Camp Rock sztárjai az ifjú Jonas testvérek, valamint Demi Lovano. A filmben tanúi lehetünk a kezdetben félénk és bizonytalan, viszont elképesztően tehetséges fiatalok szárnypróbálgatásainak. 

A Camp Rock (Rock Tábor) egy ideális hely ezen törekvésekre: itt a fiatal zenészek megtanulhatnak bízni önmagukban és azokká válhatnak, akik mindig is szerettek volna lenni. 

A filmzenei album mellett egy bónusz DVD is található rendkívüli extrákkal !

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.