Döbbenet! Elérte álomsúlyát a sztár!

Képek! Lefogyott a High School Musical sztárja, Monique Coleman!

Vékony és karcsú lett a High School Musical fiatal sztárja, Monique Coleman. A fiatal sztár már régóta úgy érezte, hogy vannak felesleges kilói, és fogyókúrába kezdett. Az eredmény döbbenetes!

Szebbnél szebb ruhákban pózol a sztár! képgaléria

2008.08.13 15:30ma.hu
Itt még túlsúlyosan látható a sztár!

A több hónapos kitartó munkának és új étrendnek köszönhetően a High Scool Musical színésznőjének sikerült elérnie álomsúlyát, így a film harmadik részében már karcsún és csinosan állhatott a kamerák elé. 

A fogyókúra nem volt zökkenőmentes, sok lemondással járt, de a színésznő kitartó volt!

Itt már soványan állt a kamerák elé!

A 27 éves Monique büszke az elért végeredményre, melyet kitartó diétával sikerült elérnie. Lemondott a cukros üdítőkről, a gazdag vacsorákról és a sport nélküli életről. 

Minden nap konditerembe jár, rengeteg vizet iszik és kihagyja a vacsorát. A színésznő fogyása példa lehet  mindenki számára, hisz nem csak koplalt, hanem életmódját is megváltoztatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.