Patrick Swayze készül a halálra

Képek! Szörnyen lefogyott a Dirty Dancing beteg sztárja

A gyógyíthatatlan beteg Patrick Swayze már csak árnya önmagának. A színész a hétvégén vásárolni indult, s egy fotós lefényképezte a csont soványra fogyott Swayze-t.

2008.05.06 15:25ma.hu

Az 55 éves filmsztárnál januárban diagnosztizáltak rákot. A hétvégi fotók alapján a Swayze sápadtak és soványnak tűnt, egyre jobban látszik rajta, hogy a rák elhatalmasodott rajta. 

Patrick nem szeretné, hogy az élete hátralévő része kimondottan a betegségéről szóljon, ezért megpróbál normális hétköznapi életet élni Los Angeles külvárosában. 

Noha, nem foglalkozik a halállal, mégis egyes információk szerint több milliós vagyonát átírtatja feleségére Lisára, aki 32 éve hűséges társa a színésznek. Patrick elmondta Lisának, mindig szeretni fogja , el sem tudja képzelni, hogyan telt volna az élete nélküle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.