Patrick Swayze nem adja fel

Kelly Lynch bízik Swayze gyógyulásában

Felkavarta a sztárvilágot Patrick Swayze súlyos betegsége. A Dirty Dancing szívtiprójáról márciusban derült ki, hogy rákos.

2008.04.03 15:00ma.hu


Kelly Lynch az egykori sikersorozat a Charlie angyalai sztárja nagyon bizakodó Swayze felépülésével kapcsolatban. A színésznő szerint Swaze-nek lesz elég ereje, ahhoz, hogy megnyerje a csatát a rákkal szemben, hiszen egy nagyon erős pozitív személyéggel rendelkezik a 55 éves táncos lábú színész. 

- Ha valaki le tudja győzni, ezt a szörnyű betegséget, az ő. Patrick nagyon elszánt és csak a jövőbe néz. Rendszeresen imát mondok érte, és remélem sikerül felgyógyulnia a rákból - nyilatkozta Kelly Lynch.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.