High School Musical sikersztori

High School Musical 3: Végzősök október 23-tól a mozikban

A High School Musical sikere vitathatatlan, hiszen világszerte hódít. A tinédzserek legnagyobb örömére hamarosan Magyarországon is bemutatják a mozik a film következő részét, a High School Musical 3.: Végzősök című produkciót Zack Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel Corbin Bleu és Monique Coleman főszereplésével.

2008.09.16 13:45ma.hu
Zack Efron

Zack Efron a mai napig tisztán emlékszik, mennyire meglepődött, mikor szembesült vele, hogy egy olyan kis költségvetésű tévéfilm, mint a High School Musical, ilyen sikert hozott számára. 

Egy barátja csak annyit mondott neki, mindenképpen nézzen az iTunes oldalára. Zack naivan bekapcsolta a számítógépét és nagy megdöbbenésére látta, hogy a High School Musical filmzenéje az öt legnépszerűbb album között szerepel. És akkor még be sem mutatták a televízióban a produkciót...

Vanessa Hudgens

A High School Musical bemutatója után 7,7 millióan látták a filmet, mellyel a Disney csatorna legnépszerűbb produkciójává vált.
 
Az filmzenei album hamarosan a toplisták élére került és csak az USA-ban 4,1 millió példányt adtak el belőle, amivel 2006 legnépszerűbb albumává vált. 

A High School Musical 2-t 24 nyelvre fordították le és több mint 250 millióan látták közel 100 országban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.