Normális srác akarok maradni!

Félmeztelen fotók! Zac Efron, a High School Musical sztárja utálja a hírnevet!

A High School Musicalből ismert srác ma már igazi sztárnak számít, de mint mondja, a hírnév nem mindig olyan jó és szerencsés dolog! Sőt! Néha kifejezetten rossz!

Hűha! Szexi srác! Félmeztelen képek Zacről! képgaléria

2008.09.17 14:45ma.hu
Zac a szívtipró!

A High School Musical hozta meg számára a világhírt, ám ennek is két oldala van: 

"nagyítóüveg alatt növök fel, és próbálok felülemelkedni ezen és élni az életem" - mondta Zac egy olasz magazinnak, majd hozzátette: számára fontos, hogy normális srác maradhasson. 

Az életben is egy pár! Zac és Vanessa!

Ami pedig az ismertséget illeti:
 
"Nem fogok panaszkodni, de ez olyasmi, amivel még most tanulok megbirkózni" - fogalmazott a fiatal színész. 

Zac a High School Musical harmadik, befejező részében is Vanessa Hudgensszal szerepel, aki nemcsak a mozivásznon, hanem a magánéletben is a párja. Vajon milyen hatással van magánéletükre a közös forgatás? A hírek szerint nagyon megértik egymást a munkában is!

A már korábbi cikkünkben említett High School Musical 3., azaz befejező részében láthatjuk legközelebb a sztárt, ám emellett két másik filmben is látható lesz: a 17 Againben Matthew Perryvel, és a Me and Orson Wellesben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.