"Hivatalosan" vetkőzne a High School Musical-sztár

Képek 18 éven felülieknek - Vanessa Hudgens: Ha eljön az idő, pucér leszek

A High School Musical szemrevaló főszereplője nem tűnik szégyenlős típusnak! - Vanessa Hudgens kijelentette, a későbbiekben nem mondana nemet egy kis vetkőzésre a filmvásznon. Igaz, nem most látnánk először meztelenül...

18 éven felülieknek - Privát fotók a neten: Vanessa Hudgens mindent ledobott képgaléria

2009.05.13 10:20ma.hu

Vanessa Hudgens, aki tinilányok ezreinek álmával, jóképű kollégájával, Zac Efronnal jár, kijelentette: nem zárja ki, hogy a későbbiekben megszabadul ruháitól a filmvásznon.

Most még nem érzi erre elérkezettnek az időt, ecsetelte az E-online weboldalnak.

De ha igazán felkelti figyelmét egy film forgatókönyve, amelyben nagy hangsúlyt kap a meztelenség is, nem fog nemet mondani - szögezte le.

Szerelmesek: Zac Efron és Vanessa Hudgens

Azért nem kell olyan sokat várni arra, hogy megtudjuk, mire is számíthatunk a meztelen Vanessától.

Az ifjú színésznőről, aki Zac Efron oldalán a High School Musical-ben hódította meg a világot, két éve igencsak pikáns képek kerültek fel a világhálóra!

Hudgens egy szobában látható, romantikus környezetben, hangulatgyertyák között - és anyaszült meztelenül!

A hírek szerint éppen Zac előtt vetkőzött.

A fotók nagy botrányt okoztak, de a jelek szerint mindez nem rettenti el a szépséges színésznőt attól, hogy a testét "hivatalosan" is megmutassa a nagyérdeműnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.