A High School Musical párja szereti az izgalmakat

Zac és Vanessa szexuális segédeszköz után kajtattak!

A párt egy szexboltban kapták lencsevégre, talán nem elég már egymásnak a két fiatal? A High School Musical sztárpárjáról - Zac Efronról és Vanessa Hudgensről - eddig azt hihettük, milyen szép kis párocska...

Zac és Vanessa gyakran jelennek meg kéz a kézben! képgaléria

2008.12.22 10:00rtlbulvar.hu

Eddig úgy láttuk őket, hogy, fogják egymás kezét, együtt vásárolgatnak és pózolnak a kamerák előtt. Azonban úgy látszik, nagyon is pajkos a két fiatal, ugyanis a napokban egy szexboltban nézelődtek.
 
Az ugyan nem derült ki, hogy mit vásároltak, de a gerlicék irultak-pirultak, mikor egy rajongó lencsevégre kapta őket. 

Az egyik amerikai csatorna ugyanis pályázatot hirdetett, ahová a legviccesebb találkozásokról kell képeket küldeni. Nem kétséges, hogy a legcikibb találkozások kategóriában már győztes a fan.

Nem mehet rosszul a fiataloknak, ugyanis állandóan shoppingolás közben fotózzák le őket. 

Nemrégiben például egy nagy bútoráruházban villantak a vakuk, mikor Vanessa az ágyakat próbálgatta, melyik is lesz a megfelelő a vadonatúj házába. Úgy tűnik fogják is mire használni az új ágyukat... 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.