Forgatás közben jött rá a színésznő, hogy biszex!

Képek! Megan Fox nem titkolózik tovább!

Az új hollywoodi csillag nem titkolózik tovább, ugyanis úgy érezte, hogy tlságosan jólesett a kolléganőjével váltott forró csók Megan Foxnak. A jelenet segített ahhoz, hogy nyíltan ki merje mondani: "biszexuális vagyok!"

Dögös és forró képekben Megan Fox! képgaléria

2009.09.07 16:10ma.hu
Megan nem tudja pasik vagy csajok?

Új filmjében, a Jennifer’s Body című horrorparódiában pasievő vezérszurkolót alakít a Transformers sztárja.

Megan Foxnak szerepe szerint egy jelentben meg kellett csókolni Amanda Seyfriedet, és bejött neki a csók!

A 23 éves filmsztár korábbi nyilatkozataiban már sejttette, hogy biszexuális, ám most nyíltan kimondta:

- „ Amandát megcsókolni jobb volt, mint bármelyik pasit. Én természetes voltam közben, de Amanda zavarba jött. Nagyon sokat nevettünk, egy csomószor le kellett állítani a felvételt, mert mindig belekuncogott a csókos jelentbe” – mesélte az új hollywoodi szexszimbólum.- írja a Kiskegyed.

Olyannyira belelovalta magát vélt, vagy valós lelki problémájába mostanában, hogy vadul tanulmányozni kezdte a 36 éves korában gyógyszer-túladagolásban elhunyt Marylin Monroe életét.

Attól fél ugyanis, hogy betegsége miatt ő is a legendává vált színésznő sorsára jut.

Megan Fox azt állítja: skizofrén!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.