Szívtipróparádé lesz a Broadway-n!

Ilyen még nem volt! Hugh Jackman és Daniel Craig együtt!

Hollywood két nagyágyúja ősztől New Yorkban egy színpadon játszik. Hugh Jackman és Daniel Craig egy színpadon! Hollywood két nagyágyúja ősztől New Yorkban játszik. A Femalefirst című brit lap híre szerint a két színész a "Steady Rain" című darabban lép fel a Broadwayn.

2009.05.30 15:37mellesleg

A színészek két chicagói rendőrt fognak alakítani, akiknek barátságát próbára teszi az élet. Az X-Men sorozatok sztárja korábban is játszott már színpadon- a „The Boy from Oz” címá darabért Tony díjat kapott- viszont a jelenlegi James Bondnak ez lesz az első lépése a világot jelentő deszka felé.
 
A New York Post hírei szerint Jackman és Craig a „Steady Rain” című Keith Huff darabban lép fel az ősszel. Két chicagói rendőrt fognak alakítani, akiknek barátságát próbára teszi az élet.
 
Jackman korábban is szerepelt már színpadon –sőt, - de Craignek ez lesz az első hasonló jellegű munkája.

Tudja meg Ön is, miért gondolják Jackmanről, hogy egy állat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.