Eddig 35 millió dolláros jegybevételt ért el!

Videóval! Szép sikert aratott a Farkas Hugh Jackmannel!

Nagy sikert aratott az amerikai mozipénztárakban bemutatásának első napján az elmúlt hét végén a Hugh Jackman főszereplésével készült újabb X-Men-film, az X-Men kezdetek: Farkas.

2009.05.04 10:15ma.hu

A képregény-adaptáció egyetlen nap alatt 35 millió dolláros jegybevételt ért el az Egyesült Államokban. Ez azért is számít kiemelkedő eredménynek, mert a film sztárja, Jackman ezúttal a film premierjén rengeteg pénzt hozott.

Egyedül a harmadik darab nyitó napi bevétele szárnyalja túl a Farkasét: az X-Men: Az ellenállás vége ugyanis annak idején, 2006-os bemutatásakor premierje napján 45,1 millió dollárt hozott. 

A legújabb X-Men-film által elért nyitó napi 35 millió dollár azonban ahhoz képest is szép eredmény, hogy a film esélyeit nagyban rontotta: körülbelül egy hónappal ezelőtt egy félkész változata felkerült az internetre, ahol mintegy 100 ezer felhasználó töltötte le egy nap alatt.

Az X-Men kezdetek: Farkas - színfalak mögött története arról szól, hogy réges-régen, még X professzor színre lépése előtt, a mutánsok magányos, önpusztító és zabolátlan életet éltek: nem fogadtak el semmilyen hatalmat maguk fölött.
 
Amikor a Farkas (Hugh Jackman) szerelme meghal, az első és egyetlen gondolata a bosszú, még akkor is, ha magánál sokkal erősebb és ravaszabb ellenféllel, Victor Creeddel kell megküzdenie. Nem érdeklik a következmények, sem a kockázatok. A bosszú lehetőségét keresve eljut egy titkos katonai laboratóriumba, ahol rajta próbálják ki a mutáns X-kísérletet. 

Az eredmény azonban mindenkit meglep, ahogy az is, hogy a kísérlet alanya többé nem hajlandó engedelmeskedni újjáteremtőinek, hiszen ő egy egészen más, titkos célból hagyta, hogy élő fegyverré változtassák. 

A korábbi X-Men-filmek előzményeként működő X-Men kezdetek: Farkast – amely azt meséli el, miként ébredt rá másságára még a XIX. század közepén a mutánsok egyike, a kiereszthető-visszahúzható karmokkal és fejlett arcszőrzettel rendelkező Logan/Farkas, majd hogy vett részt több háborúban is, s hogy vált egy titkos katonai program gyilkológépévé – április 30-án mutatták be a magyar mozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.