Hamarosan DVD-n!

Szex telefonhívásra Hugh Jackmannel és Ewan McGregorral!

Jonathan (Ewan McGregor - A sziget) túlhajszolt New York-i könyvelő egy nap megismerkedik Wyatt-tel (Hugh Jackman - Tökéletes trükk), a karizmatikus ügyvéddel, aki bevezeti egy titkos világba, amely csak a kiváltságosok számára létezik...

2009.01.29 17:08ma.hu

Az elit társaság tagjai luxus-szórakozóhelyeken ereszthetik ki a gőzt, és a legbelsőbb körre egyéb szolgáltatások is várnak: a megfelelő szám tárcsázása, és a jelszó („Ráérsz ma este?”) bemondása után szexuális gyönyörök tárháza válik elérhetővé.

Így találkozik Jonathan a titokzatos S-szel (Michelle Williams – Túl a barátságon), és a gyönyörű nő bűvkörébe kerülve olyan világot ismer meg, ahol az árulás és a gyilkosság teljesen magától értetődő…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.