Szexis pasi lesz a 81. gála ceremóniamestere

Kiderült! Hugh Jackman lesz az Oscar házigazdája!

Hugh Jackman lesz a 81. Oscar-díj átadás gálaestjének a házigazdája, mely február 22-én kerül megrendezésre. Megtisztelő feladat, de szerencsére Jackmannak már van gyakorlata a díjátadók levezénylésében. 2003-ban, 2004-ben és 2005-ben ő volt a Tony Awards ceremóniamestere, a középsőért Emmy-díjat is kapott.

Nicole Kidmannel a Wetten Dass című műsorban! képgaléria

2008.12.15 15:10mellesleg
A 81. Oscar gála ceremóniamestervel!

Gyakorlat ide, gyakorlat oda, az ausztrál színésznek nagy feladattal kell szembenéznie - az elmúlt években ugyanis komikusok szórakoztatták a nagyszabású gála közönségét.
 
A szervezők azonban bíznak benne, remélve, hogy végre megint sikerül rekord nézettséget produkálniuk, mint 1998-ban, mikor 55,3 millióan izgulták végig az estet, melynek végén a Titanic vitte el a legjobb filmnek járó szobrocskát.

Mint azt korábbi cikkünkben olvashatták, a People magazin ismét megválasztotta az Év Legszexszibb Pasiját! Idén az idei ceremóniamester, Hugh lett a befutó! 2008-ban Hugh Jackman került a trónra, ám ő nem csupán külsejével hódít. 

Felesége - Deborra-Lee Furness, akivel már 12 éve élnek együtt - leginkább a belső értékeiért szereti. Elmondása szerint férje romantikus alkat, és képes bármikor nekilátni, hogy palacsintát késztítsen két gyermekének. Szexis, humoros, boldog a családjával: kell ennél több?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.