Megválasztották az év legszexisebb pasiját!

Hugh Jackman- Ő az, aki még David Beckhamet is legyőzte!

A People magazin ismét megválasztotta az Év Legszexszibb Pasiját! David Beckhamet is maga mögé utasította!

A sármos színész, Hugh Jackman körül forr a levegő! képgaléria

2008.11.20 19:30ma.hu
Ő az a pasi, akiért Nicole Kidman is odavan!

2008-ban Hugh Jackman került a trónra, ám ő nem csupán külsejével hódít. Felesége - Deborra-Lee Furness, akivel már 12 éve élnek együtt - leginkább a belső értékeiért szereti. 

Elmondása szerint férje romantikus alkat, és képes bármikor nekilátni, hogy palacsintát késztítsen két gyermekének. Szexis, humoros, boldog a családjával: kell ennél több? Az X-Men 40 éves sztárja számos titkot elárult magáról: páldául azt, hogy korábban mindig meztelenül aludt. 

Bár még most is megtehetné, hiszen eszményien néz ki, egy vicces eset miatt már alsóndrágba bújik éjjelre. 

Miután kislánya megszületett, gyerekvigyázót fogadtak mellé. Sikeresen összefutottak a lakásban, amikor ő éppen meztelenül botorkált a folyosón...

Korábbi cikkünkben írtuk, hogy Hugh legutóbb Nicole Kidmannel játszott együtt az Australia című filmben, amiben szexi és forró jelenetekeben is láthatjuk majd a két színészt.
 
Az a hír terjedt el, hogy Nicole és Hugh Jackman közt forr a levegő az Australia című új mozifilm szerelmi jeleneteiben. 

Jackman elmondta, hogy a Nicole Kidmannel forgatott szerelmes jelenetek nem is lehettek volna könnyebbek, vagy jobbak, hisz nagy az összhang közte és a szépséges színésznő között!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.