Victoria büszke volt alsónadrágban feszítő férjére

Az Armaninak vetkőzik a Beckham házaspár!

A világhírű divatkirály, Giorgio Armani a Beckham házaspárra esküszik A jelek szerint a divatmegszállott Victoria Beckham futballista férje, David nyomdokaiba lép!

Nem takargatják magukat! Victoria és David erotikus képei! képgaléria

2008.11.01 08:20ma.hu
Victoria és Armani!

Victoria férjéhez hasonlóna levetkőzik majd az Armaninak, és az Emporio Armani női fehérnemű kollekciójának 2009-es tavaszi-nyári kampányában lesz látható. Az együttműködésre alig pár hónappal azt követően kerül sor, hogy David Beckham ugyancsak az olasz cég fehérneműit reklámozó óriásplakátjai ellepték a világot. 

Armani 12 millió fontos szerződésajánlatára Posh Spice, tudta meg a Mirror című brit bulvárlap csütörtöki internetes száma. A 34 éves, háromgyermekes Victoria Beckham már túlvan az első reklámfotózáson is, az eredmény jövőre kerül a divatlapok hasábjaira és a hirdetőtáblákra. A divatdiktátor Giorgio Armani szerint Posh egy rendkívül dinamikus nő és egy valódi divatikon.

Mint a Spice Girls volt énekesnőjének egy barátja elmondta a lapnak, a hölgy mindig is rendkívül büszke volt alsónadrágban feszítő férje fotóira, sőt szerinte kettejük közül férje a szexisebb!

Ki is reklámozhatná jobban az Emporio Armani új, világméretű fehérneműkampányát, mint Victoria Beckham? Victoria igazi divatikon, egy dinamikus hölgy, aki kisugárzásával csak erősíteni fogja a világszerte terjeszkedő Armani fehérneműiparát” - nyilatkozta maga Giorgio Armani. 

Victoria Beckham legutóbb Marc Jacobs divattervező reklámkampányának volt a modellje, de saját ruha-, farmer- és parfümmárkája is van.

Nem csak Mrs. Beckham vetkőzik le az Armani kedvéért: férje, David Beckham focista a divatház 2009-es őszi-téli férfi fehérnemű-kollekciójának az arca. 

A hirdetések júniusban jelentek meg a San Francisco-i Macy's áruházra kirakott óriásplakátokon.
 
"Meglehetősen ideges vagyok, mert az anyám is megnézte"- nyilatkozta ezzel kapcsolatban David Beckham egy tévéműsorban.
 
"Amikor a hirdetések kikerültek, ő volt az első, aki felhívott, és megkérdezte: "Mégis mit művelsz?" Próbáltam megmagyarázni, de nem értette meg, hogy miért vetkőztem gatyára az egész világ előtt."  - mondta a férj.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.