Victoria férje nem bírt betelni a látvánnyal!

David Beckham félrenézett! Pop-pom lányokat kukkolt a sztár!

Victoria Beckham szülinapján férje, David ellátogatott a Lakers hazai kosármeccsére. A meccs alatt nem unatkozott: megkukkolta a pom-pom hölgyek hátsóját. Victoria mindezt persze nem láthatta: a mérkőzés alatt önfeledten shoppingolt.-írja a The Sun.

Így kukkol David Beckham! képgaléria

2008.10.30 16:00ma.hu

Felesége biztosan nem fog örülni azoknak a felvételeknek, melyeken David Beckham gúvadt szemekkel bámulja a pompomlányokat az LA Lakers és a Portland Trailblazers Los Angeles-i mérkőzésén. 

Nem leplezte érdeklődését, hosszú percekig a lányokon legeltette a szemét a szexi sztár!

David valószínűleg szereti szép lányokon legeltetni a szemét, hiszen már egyszer lebukott. 

Nemrég rajta kapták azon is, hogy az utcán kukkolja a lányokat! Mivel a bulvársajtó David Beckham minden lépést figyeli, aránylag nehéz lenne titokban bámulnia a csinos hölgyeket. 

Úgy gondolja, az autóban nem ismerik fel, így nyugodtan kukkolhat.

Így kukkolt az autójából David!

Akkor a futballista éppen LA-ben kocsikázott, amikor megpillantott néhány szemrevaló Los Angeles Lakers-szurkolólányt. Úgy tűnik imádja a pom-pom lányokat!

Talán akkor abban bízott, hogy autóját nem követik a lesifotósok és nem kapják lencsevégre, ahogy elmerül a hölgyek tanulmányozásában vagy abban bízott, hogy a sötétített üvegek eltakarják mohó pillantását. 

Nem hibáztathatjuk Davidet, hiszen a szép látvány fontos a férfiaknak! Főleg ha ő épp a világ egyik legszexisebb pasija!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.