Alig állt a lábán Vic!

Ciki fotók! Mrs. Beckham berúgott, David támogatta!

Ajjaj - Ritka, de ilyet is látni a mindig tip-top Mrs. Beckham-től! Victoria a minap férjével, David-del vacsorázott egy elegáns étteremben, ahol azonban jól felöntött a garatra...

Ciki: Victoria Beckham berúgott, David támogatta! képgaléria

2008.07.17 09:45ma.hu

Szegény Victoria Beckham, ezeket a képeket sem szívesen látja majd viszont...

A divatdiktátor ex-Spice Girl a minap a párjával, David-del töltött el egy romantikus vacsorát az Il Sole nevű Beverly Hills-i étteremben.

Victoria - itt már biztonságban...

Victoria szokásához híven csinosan kiöltözve jelent meg a sztárfocista oldalán, sötétkék partyruhája alig takart valamit formás combjaiból.

A vacsora a jelek szerint nagyon jól sikerült, hiszen a páros még alaposan be is állította magát.

Különösen Vic: a csinos sztárt bizony férjének kellett támogatnia, hogy megálljon a lábán, és ki tudjanak menni a kocsiig!

David közelebb kérette a messzebb parkoló autót, és szemmel láthatóan bosszúsan igyekezett a kíváncsi tekintetek elől a kocsiba terelni némileg tántorgó  feleségét...

Szerencsére nem maga Beckham ült a volán mögé pityókás állapotban - sofőr vitte haza a sztárpárt...

Victoriáról és párjáról egyébként nem először születnek hasonló képek.

Bár az énekesnő és a focista igyekszik elkerülni az ilyen kellemetlen helyzeteket, néha azért lecsúszik pár pohár itóka! A lesifotósok meg persze mindenhol ott vannak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.