Posh Spice kedvenc időtöltése a vásárlás

Victoria Beckham olcsó krémet használ

Victoria Beckham ismét vásárlási mániájával hívta fel magára a figyelmet Beverly Hillsben tegnap délután.

Képek az énekesnőről képgaléria

2008.04.04 15:40ma.hu

A focista feleség a Spice Girls turnéja alatt annyira belefeledkezett a munkába, hogy elfelejtett hódolni kedvenc időtöltésének a vásárlásnak. Ám tegnap bepótolta az elmaradását, felmarkolta hitelkártyáját és bevetette magát a flancos los angeles-i boltokba. 

Nagy meglepetésre csak egy olcsónak mondható krémet vásárolt, mindössze 110 dollárért, amit még néhány hónapja kipróbálásra kapott a kencét gyártó cégtől. Az arckrém mindössze 20 ezer forintba kerül, de Victoria egyenesen beleszeretett a termékbe, hiszen saját bevallása szerint jobb, mint a Botox.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.