Posh Spice tizenévesnek képzeli magát?

Ciki képek: Victoria Beckham-en majd' szétreped a naci!

Ismét beújított Victoria - A sztárfocista Beckham tagadhatatlanul csinos neje mindig tettrekész, ha új ruciban kell felvonulnia valahol. Azonnal beszerzi a legjobb darabokat. Persze, nem mindig a leghozzáillőbbeket...

Victoria Beckham-en majd' szétreped a szűk nadrág! képgaléria

2008.04.02 11:30ma.hu

Ez már tényleg ciki - Victoria Beckham a minap olyan nadrágban lejtett végig London utcáin, ami már annyira tapadt rajta, hogy majd' szétrepedt...!

Nyomába is eredt az egykori "fűszeres lánynak" egy rakás fotós, hogy megörökítse a nem mindennapi látványt...

Victoria kissé túllőtt a célon...

David Beckham divatmániás asszonykája szemmel láthatóan mindent megtesz, hogy ne csak a frizurája legyen minden percben belőve és a sminkje legyen tökéletes, de lehetőleg fessen úgy, mint aki még nagyjából az érettségi környékén jár...

Kétségtelen: a háromgyermekes anyukán nyoma sincs súlyfeleslegnek, úgy néz ki, mintha babát távolról sem látott volna. Nagyon igyekszik, hogy körülrajongott férjének megfeleljen.

Pedig, valószínűleg már David is bánja, hogy még az elején nem mondta meg neki: ne csináljon tökéletes műnőt magából... Az a Victoria, aki évekkel ezelőtt karriert csinált a Spice Girls-szel, ugyanis sokkal bájosabb, természetesebb volt!

A mai Beckhamné már-már kínosan ügyel a külsejére, és bármit megtesz, hogy mindig a legtrendibb cuccokban lássák. Már a feszülő trapéznadrág sem volt rajta egyszerű eset, de a répaszárú bőrnaci enyhén szólva meghökkentő.

Azt inkább ne képzeljük el, milyen érzés lehetett Victoriának ebben a szerelésben lehajolnia a fiaihoz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.