Nem tud befutni szolóban!

Képek! Victoria Beckham nem énekel többé

Posh Spice a rajongók legnagyobb örömére úgy döntött, szegre akasztja a mikrofonját.

Képek: Victoria Amerikába érkezett! képgaléria

2008.05.19 10:24rtlbulvar.hu, ma.hu

Victoria Beckham magába szállt és döntött: énekesnői karrierje a romokban hever, ezért nem próbálkozik többet. A szoló lemezei kudarcba fulladtak, ráadásul az újraélesztett Spice Girls sem váltotta be a hozzáfűződő reményeket. A bajt csak tetézi, hogy Vicnek az Egyesült Államok sem jött be, visszavágyik Angliába. 

Victoria férjével Daviddel és családjával még tavaly nyáron költöztek Amerikába. Soha nem látott médiafelhajtás és népünnep vette kezdetét, amikor David Beckham aláírt a Los Angeles Galaxyhoz. Ezrek nézték a kontinensváltás minden pillanatát, no meg az aranylábú focista negyedórás debütálását új csapatában. 

A Fűszeres lány abban bízott, hogy a tengerentúlon ugyanolyan fényes karriert fut majd be mint a szigetországban. Még költözésük előtt előrelátó volt, mert leszerződött egy tévétársasággal, hogy örökítsék meg a partraszállás pillanatait, ám ez nem jött be. A nézők nem igazán voltak kíváncsiak a brit család megérkezésére. Posh Spice egyórás műsora így a nézettségi rangsor harmadik helyére került, ami egy új műsor esetében hatalmas bukásnak számít. 

Majd Victoria azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Angliából hozatott gyerekcsőszt, ami persze megint csak nem tetszett a helyieknek. Döntését azzal indokolta, hogy nem szeretné, ha gyermekei elfelejtenék az anyanyelvüket, a brit angolt. Ilyen lépések után nem is csoda, hogy nem majmolják annyian mint Angliában. 

- Vic nagyon szerencsétlenül érzi itt magát, nem úgy alakult karrierje, ahogy azt ő szerette volna, és a férje is volt már jobb passzban. Legalább még egy évre lenne szükségük ahhoz, hogy igazán befussanak, ám Victoria ezt képtelen lesz kivárni- nyilatkozta a pár egy közeli barátja a Daily Post-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.