Piros-feketében az angol klasszis

David Beckham az AC Milanban

A tavaszi szezonban, vagyis már januártól valószínűleg kölcsönjátékosként az AC Milanban szerepel majd David Beckham, az angol válogatott korábbi csapatkapitánya.

2008.10.22 13:33MTI, koac, ma.hu

Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke elárulta: előre haladott tárgyalásokat folytatnak a klasszis labdarúgó ügynökével, a megállapodás várhatóan napokon belül megszületik. A 103-szoros válogatott Beckham - aki Európában a Manchester Unitedben és a Real Madridban játszott - jelenleg az amerikai Los Angeles Galaxy alkalmazottja, ám csapata számára gyakorlatilag befejeződött az idény, miután nem került be a rájátszásba.

Beckham megszerzése óriási fogás lehet, legalábbis marketing szempontból, ám hogy jövőbeli csapatának mennyire lehet majd hasznára a pályán, az egyelőre kérdéses. A milánói csapatnál ugyanis már most is túlkínálat van támadó típusú játékosokból, és nagyon valószínűtlen, hogy az angolt új csapatánál a védelemben vennék majd figyelembe. Ancelotti edzőnek eddig sem volt egyszerű dolga eldönteni, hogy kiket küldjön pályára a támadószekcióban, és a Kaká, Ronaldinho, Seedorf, Sevcsenko, Boriello, Pato és Inzaghi mellé érkező Beckhammel ez a probléma csak fokozódni fog.

A Milan drukkerei már korábban a vezetőség szemére vetették, hogy miért csak a támadórészleget erősíti, miközben hátul gondok vannak, ám az utóbbi időben sorozatban elért jó eredmények után némileg nyugalom költözött a milánói alakulat háza tájára. Ám, ha tavasszal esetleg megint gondok lesznek, biztos hogy megint a kétségkívül érdekesnek nevezhető átigazolási politika kerül majd előtérbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.