Fürjes Balázs az olimpiai pályázat kormányzati felelőse

freedigitalphotos.net/adamr

Fürjes Balázst, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztost nevezték ki a 2024-es olimpia megrendezésére vonatkozó budapesti pályázat kormányzati felelősének.

Öttusa Eb - Kasza ötödik, ezzel olimpiai kvótás

Kasza Róbert az ötödik helyen végzett, ezzel olimpiai kvótát szerzett a bath-i öttusa Európa-bajnokságon.

A puskás Péni István olimpiai kvótát szerzett

Péni István indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára, miután az azerbajdzsáni Gabalában zajló világkupa-versenyen kilencedik lett légpuskában.

Bemutatták a magyar olimpiai csapat sportruházatát

Több mint kétórás, látványos showműsor keretében mutatták be szerdán este a magyar olimpiai csapat Rio 2016 kollekcióját, amelyet az adidas készített a jövő évi játékokra.

hirdetés

A magyar speciális olimpikonokat köszöntötték

Remek hangulatú ünnepségen köszöntötték szerdán a speciális olimpia Los Angeles-i nyári világjátékain sikeresen szerepelt magyar versenyzőket és az őket felkészítő szakembereket.

Rio 2016 - Már 33 kvóta, 140-150 fős lehet a magyar csapat

Facebook

Eddig 33 magyar sportoló szerzett kvótát az egy év múlva, 2016. augusztus 5-én kezdődő riói, XXXI. nyári olimpiai játékokra.

Téli olimpia 2022 - Peking a rendező

Peking rendezi a 2022-es téli olimpiát - döntött 128. ülésén a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) pénteken Kuala Lumpurban.

EYOF - Hét magyar érem, közte három arany pénteken

freedigitalphotos.net/khunaspix

A magyar küldöttség hét érmet, közte három aranyat nyert a Tbilisziben zajló 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) pénteki versenynapján.

EYOF - Újabb két magyar aranyérem

A magyar küldöttség két aranyérmet szerzett a Tbilisziben zajló 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) csütörtöki versenynapján.

Késely újabb aranya, 12 éremnél járnak a magyarok

freedigitalphotos/khunaspix

A magyar küldöttség két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett a Tbilisziben zajló 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) szerdai versenynapján.

EYOF - Késely újabb aranya, négy magyar érem kedden

A magyar küldöttség egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet szerzett a Tbilisziben zajló 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) keddi versenynapján.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.