Letették az esküt az ifjúsági téli olimpiára utazó magyar sportolók

MTI/Illyés Tibor

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) keddi közgyűlésén letették az esküt a lillehammeri II. téli ifjúsági olimpiai játékokra kiutazó magyar sportolók.

A vitorlázó Berecz Zsombor célja a pontszerzés

Valenciában, egy nemzetközi csapattal készül az ötkarikás játékokra Berecz Zsombor, akinek célja Rióban a pontszerzés. A Laserről Finndingire váltott vitorlázónak immár nem koplalnia, hanem híznia kell versenysúlyához.

Paralimpia 2016 - Újabb nyolc magyar kvóta

Magyarországnak jelenleg 19 kvótája van a szeptember 7. és 18. között sorra kerülő Rio de Janeiró-i paralimpiára.

Az első magyar kvótás kevesebb utazást vállal az olimpia előtt

A pisztolyos Tobai-Sike Renáta első magyarként szerzett indulási jogot a riói olimpiára, amely előtt biztosan kevesebbet fog utazni, mint tavaly.

hirdetés

Rio 2016 - Nem épül meg a kajak-kenu pályára tervezett főlelátó

FB official

A költségcsökkentés jegyében nem építik meg az evezős és kajak-kenu pályára ígért úszó főlelátót, illetve a strandröplabda helyszínre is a tervezettnél kevesebb néző látogathat majd ki az augusztusi riói olimpián.

Rio 2016 - Négy ország rendezi a kosaras selejtezőtornákat

A férfiaknál Olaszország, Szerbia és a Fülöp-szigetek, míg a nőknél Franciaország ad otthont a riói olimpia kosaras selejtezőtornáinak.

Hat magyar para-asztaliteniszező lehet ott Rióban

freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Minden eddiginél több, hat asztaliteniszező képviseli majd Magyarországot a szeptemberi, riói paralimpián.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.