Rio 2016 - Már hét aranyat jósol a magyaroknak a neves olasz szakember

freedigitalphotos/Mister GC

A júliusban közzétett előrejelzésében szereplő öt helyett már hét aranyat jósol Magyarországnak a jövő évi riói olimpiára Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság volt sportigazgatója.

Rio 2016: két magyar maratonista is szintet futott

Csere Gáspár és Staicu Simona is az olimpiai kvalifikációs szinten belüli idővel teljesítette a vasárnapi Berlin Marathont, így jelenleg 13 magyar atléta nevezhető a jövő évi riói olimpiára.

Gurisatti Gyula kvótát szerzett sportpisztolyban

Gurisatti Gyula kvótát szerzett sportpisztolyban a jövő évi riói paralimpiára a sydneyi sportlövő világkupa-versenyen, szerdán.

Az MPB közgyűlése egyhangúlag támogatta a 2024-es olimpiai és paralimpiai rendezést

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) rendkívüli közgyűlése hétfőn egyhangúlag támogatta, hogy Budapest 2024-ben olimpiai és paralimpiai játékokat rendezzen.

hirdetés

Kajak-kenu olimpiai tesztverseny - Minden magyar döntőben

freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A pénteken megrendezett elő- és középfutamokból minden magyar egység döntőbe került a Rio de Janeiróban zajló olimpiai kajak-kenu tesztversenyen.

Rio 2016 - Nyolc magyar dzsúdós áll kvótás helyen

A vasárnap zárult asztanai világbajnokság után nyolc magyar cselgáncsozó áll olimpiai kvótát érő helyen a nemzetközi szövetség (IJF) legfrissebb világranglistája szerint.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.