Ifjúsági olimpia: Szilágyi Liliána viszi a zászlót a záróünnepségen

freedigitalphotos.net/taesmileleand

"Olimpián vinni egy zászlót, az hatalmas dolog szerintem, és nagyon nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy engem választottak meg. Próbálok megfelelni a feladatnak. Te jó ég - vinni fogom a zászlót!"

Ifjúsági olimpia: huszonhárom plusz öt éremmel zártak a magyarok

Hat arany-, hat ezüst- és 11 bronz-, illetve az éremtáblázatba nem számító vegyes csapatokkal további egy arany-, három ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar fiatalok a nankingi ifjúsági olimpián.

Kamuti Jenő Thomas Bachnál járt

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke kedden a nankingi ifjúsági olimpia helyszínén kialakított irodájában fogadta Kamuti Jenőt, a Nemzetközi Fair Play Bizottság (CIFP) elnökét.

Jól haladnak a 2017-es győri EYOF előkészületei

Pozitív meglepetést okozott az Európai Olimpiai Bizottság (EOB) szemlecsoportjának a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) előkészületeinek állása.

hirdetés

Négy bronzérem a hétfői nankingi magyar mérleg

Tovább folytatta kiváló szereplését a magyar csapat a nankingi ifjúsági olimpián, melynek hétfői versenynapján négy bronzérmet gyűjtöttek a fiatal sportolók.

Ifjúsági olimpia: öt magyar ezüst és három bronz a vasárnap mérleg

Összesen nyolc érmet, öt ezüstöt és három bronzot szereztek a magyar sportolók a kínai Nankingban zajló ifjúsági olimpia vasárnapi versenynapján.

Újabb három magyar arany az Ifjúsági Olimpián

A magyar versenyzők három arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szereztek a kínai Nankingban zajló ifjúsági olimpia pénteki versenynapján.

Hullanak a magyar érmek az ifjúsági olimpián - íme, még több!

A cselgáncsozó Gercsák Szabina aranyérmet nyert a 63 kilogrammosok között hétfőn a Nankingban zajló ifjúsági olimpián. Frissítve: újabb két arany!

Ifjúsági olimpia: két hatodik hely az első napon

Az első versenynapon két hatodik helyezés volt a magyarok legjobb eredménye a nankingi ifjúsági olimpián.

Látványos képek az Ifjúsági Olimpia megnyitójáról

A szombati ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette a II. nyári ifjúsági olimpia Nankingban.

Megérkeztek a magyar fiatalok Nankingba

"Szinte mindenkit elcsigázott a hosszú utazás, ám egyelőre nem pihenhet le senki, a beköltözés ugyanis még zajlik. Néhányan viszont olyan jól bírják a strapát, hogy már most elmentek edzeni."

Elbúcsúztatták a nankingi ifjúsági olimpia leendő hőseit

Családtagok, barátok és sporttársak búcsúztatták vasárnap délben a Syma Csarnok előtt a szombaton kezdődő nankingi II. nyári ifjúsági olimpiára utazó magyar sportolókat és edzőiket.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

top fórum témák:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.