Olimpia 2024: Bostonnak van elég baja, Budapestnek viszont lenne lehetősége

freedigitalphotos.net/adamr

Jelentősen nőtt a bostoni lakosok körében azoknak a száma, akik ellenzik a 2024-es olimpiai pályázatot.

Rio 2016: cangát vegyen, hogy menő legyen!

A kendő - vagy ahogy a helyiek hívják: canga - lesz a legnépszerűbb viselet a jövő évi riói nyári olimpián a szervezők várakozása szerint.

Kemény Dénes szerint Magyarországnak kell az olimpia

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke, az olimpiai védnöki testület tagja szerint Magyarországnak szüksége van az olimpiára, amelyből csak haszna származhat.

Iszinbajeva újra a csúcsra tör

Harmadik olimpiai aranyérmével szeretné megkoronázni karrierjét Jelena Iszibajeva, az oroszok világklasszis rúdugrója, aki nemrég kezdte újra a tréningeket.

hirdetés

Ott lehet a karate a tokiói olimpián

FB/Magyar Karate Szövetség

A Magyar Karate Szövetség (MKSZ) elnöke szerint sportágának igen jó az esélye arra, hogy ott legyen a 2020-as tokiói olimpia műsorán.

MOB - Mészáros Jánost jelölték alelnöknek

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) nem olimpiai sportágak tagozata Mészáros Jánost választotta meg elnökének, egyúttal jelölte a MOB alelnökének a január elején tragikus hirtelenséggel elhunyt Leyrer Richárd helyére.

Borkai: a magyar olimpia pártsemleges

Fotó: archív

Borkai Zsolt szerint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) legfontosabb feladata, hogy a lakosságnak azt a 40 százalékát is meggyőzze, amely jelenleg nem támogatja a 2024-es olimpiai pályázatot.

Rio 2016: Bolt Neymarra és Serena Williamsre is kíváncsi

A világ leggyorsabb embere, a jamaicai Usain Bolt többek között Neymarra, valamint Serena Williamsre lesz kíváncsi a 2016-os riói olimpián.

Elhunyt Mario Vazquez Rana, az ANOC volt elnöke

freedigitalphotos.net/koko-tewan

Nyolcvankét éves korában elhunyt Mario Vazquez Rana, a nemzeti olimpiai bizottságokat tömörítő szervezet (ANOC) volt elnöke, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottságának korábbi tagja.

Borkai: Ne rettenjünk meg

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint felelősen kell eljárni Budapest és Magyarország olimpiai pályázatával kapcsolatban, ez pedig akkor lehetséges, ha a megvalósíthatósági tanulmány megmutatja a realitásokat, és társadalmi párbeszédre is sor kerül.

Így kellene Magyarországnak olimpiát rendezni!

MTI/Illyés Tibor

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlése pénteken úgy döntött, hogy javasolja Budapest városának és Magyarországnak, vizsgálja meg a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésének lehetőségét.

Pénteken döntenek a "gazdaságos olimpiával" kapcsolatban

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlése pénteken várhatóan dönt a Magyarország olimpiai pályázatával kapcsolatos kérdésekről, miután decemberben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a gazdaságosabb olimpiák érdekében fogadott el reformcsomagot.

Rio 2016: harmincmillió használati tárgy a helyszíneken

freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Amire minden a helyére kerül, a 170 kamion és több tucat targonca, traktor, daru megközelítőleg 1,2 millió kilométert tesz majd meg.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.