Rio a célja az elmúlt másfél évtized legjobb magyar amatőr öklözőjének

A londoni olimpia után visszavonult, tavaly és idén azonban már a félprofi APB sorozatban szerepelt, most pedig visszatér az amatőrök közé Káté Gyula, a 2000-es évek legeredményesebb magyar amatőr ökölvívója, akinek nem titkolt célja, hogy kijusson a riói olimpiára.

A közép- és dél-európai olimpiai bizottságok támogatják a budapesti pályázatot

Tizenhat közép- és dél-európai ország olimpiai bizottsága fejezte ki támogatását a 2024-es budapesti olimpiarendezéssel kapcsolatban az Európai Olimpiai Bizottság prágai közgyűlésén.

Olimpia 2024 - Mizsér Attila a budapesti pályázat sportigazgatója

Az 1988-as szöuli játékok öttusázó bajnokát, Mizsér Attilát nevezték ki a 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezésére benyújtott budapesti pályázat sportigazgatójává.

Magyar delegáció a NOB-központban

Megbeszélésre a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) lausanne-i központjába utaztak hétfőn a 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezésére benyújtott budapesti pályázat vezetői.

hirdetés

Rio 2016 - Már csak hat aranyat jósol a magyaroknak a neves olasz szakember

A szeptemberben közzétett előrejelzésében szereplő hét helyett most csak hat aranyat jósol Magyarországnak a jövő évi riói olimpiára Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság volt sportigazgatója.

Eldőlt: Berki nem lesz ott Rióban

A lólengésben olimpiai címvédő Berki Krisztián nem utazik el a kvalifikációs versenyre, így szerinte száz százalékosan kijelenthető, hogy nem lesz ott a jövő évi, riói ötkarikás játékokon.

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.