Nagyott nőttek a riói olimpia költségei

freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A 2009-ben tervezett 28,8 milliárd realnál harminc százalékkal többe, 36,7 milliárd realba (3648 milliárd forint) kerül majd a 2016-os riói olimpia.

Riói olimpia - a szervezők garanciákat adnak

A 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia szervezői garanciákat adnak, hogy mindennel időben elkészülnek, és közleményük szerint "nagyszerű játékokat" rendeznek.

Törölték két téli olimpiai sportoló eredményét

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan törölte Johannes Dürr osztrák sífutó és Daniel Zalewski lengyel bobos szocsi téli olimpián elért eredményét. De miért?

Olimpia 2024 - az USA mindent visz?

Az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága (USOC) olyan várossal szeretne nekifutni a 2024-es nyári játékok rendezési jogért folyó küzdelemnek, amellyel komoly esélye van a győzelemre.

hirdetés

Gyurta ezúttal nem úszott, hanem előadott

Gyurta Dániel olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) Sportolói Bizottságának tagjaként részt vett és felszólalt a szervezet idei első ülésén Brüsszelben.

Népszavazás dönt a 2022-es krakkói olimpiai pályázatról

Május 25-én népszavazással döntenek a krakkói lakosok arról, hogy a város továbbra is pályázzon-e a 2022-es téli olimpia megrendezésére

Olimpia 2016 - távozik a főszervező cég vezetője

Távozik posztjáról Maria Silvia Bastos Marques, a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpia előkészületeivel megbízott cég vezetője.

Nem négyszáztíz - 41 millió dollárnyi volt a bevétel Szocsiban

A februári szocsi olimpia bevételei meghaladták a másfél milliárd rubelt.

Olimpia 2016 - a riói polgármester szerint nagy a lemaradás

freedigitalphotos.net

A 2016-os riói olimpia helyszíneinek előkészítésénél a legtöbb esetben nagy a lemaradás az előzetesen tervezettekhez képest.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.