Sevcsenko újra Milánóban

Andrij Sevcsenko visszatér az AC Milanhoz

Olasz lapértesülések szerint visszatér korábbi csapatához, az AC Milanhoz, Andrij Sevcsenko, a Chelsea ukrán labdarúgója.

2008.08.20 13:57MTI/ ma.hu

A La Gazzetta dello Sport információ szerint a 31 éves támadó jövőjéről Silvio Berlusconi, az olasz klub első embere, valamint Roman Abramovics, a londoniak milliárdos orosz tulajdonosa egyezett meg.

Ennek értelmében az aranylabdás futballista a következő szezont kölcsönjátékosként a milánóiaknál töltheti. A hír egyáltalán nem meglepő, hiszen csak idő kérdése volt, hogy mikor látja be Abramovics: sem a Chelsea-nek, sem pedig a játékosnak nem jó, ha marad a klubnál az ukrán támadó.

„Seva” nem is érezte jól magát, és a játék sem ment neki (a két dolognak nagy valószínűséggel van köze egymáshoz), igazság szerint talán mindvégig visszavágyott szeretett klubjához, a Milanhoz.

Kérdés, hogy a sok jó csatár közül ki fog játszani a milánói együttesben.

Sevcsenko 2006-ban szerződött a Kékekhez, és mindössze 21 gólt szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.