Odáig voltak a közös szerelmi jeleneteiktől!

Képek- Nicole Kidman forró jelenetei új partnerével!

Hugh Jackman és Nicole Kidman a tökéletes páros. Ezt gondolja róluk az Australia című film rendezője, Baz Luhrmann is, aki a forgatáson teljesen odáig volt szerelmi jeleneteiktől és a köztük lévő fantasztikus összhangtól.

Nicole Kidman és Hugh Jackman szerelmes jelenetei képekben! képgaléria

2008.11.19 19:30ma.hu

Nicole Kidman és Hugh Jackman közt forr a levegő az Australia című új mozifilm szerelmi jeleneteiben. De arról, hogy a sztárok magánéletére ez hogyan hat? Állítólag a színészek párjai ezt teljes mértékben elfogadják...

- "Szerintem mindketten megértik" - mondta Jackman, majd így folytatta: 

"nem hiszem, hogy a forgatáson akarnak ülni, és a monitort akarják bámulni..." 

A színész azt is elmondta, hogy a Nicole Kidmannel forgatott szerelmes jelenetek nem is lehettek volna könnyebbek, vagy jobbak. 

Azt viszont nem árulta el, hogy láthatjuk-e majd őket meztelenül a vásznon.

A színész inkább a rendező, Baz Luhrmann munkáit méltatta, ahol szerinte a szerelmi jelenetek felérnek magával a költészettel: 

- "ezeknek sajátos koreográfiája van. A kamera olyan, mintha táncos lenne. Ha megnézik Baz bármelyik filmjét, a szerelmi jelenetek olyanok, mint maga a költészet."

A rendező is remek véleménnyel van Hugh Jackmanról, és örül, hogy a kémia olyan remekül működött a színész és kolléganője közt: 

"Sok részlet miatt kellett aggódnom, például mert száz éve akkor esett eső először a sivatagban, és féltem, hogy valaki megfázik. De amint megpillantottam őket szerelmespárként, tudtam, hogy nincs miért aggódnom" - mondta Baz Luhrmann.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.