Megtörte a csendet és kitálalt a színésznő!

Nicole Kidman: Kuss volt a nevem Tom mellett!

Sok évi hallgatás után Nicole Kidman megtörte a csendet, és nyíltan beszélt Tom Cruise-zal kötött házasságáról. A gyönyörű színésznő elmondta, hogy teljes elnyomásban élt Tom mellett, aki "dekorációnak" használta őt csupán!

Egykor boldognak tűntek...Tom kihasználta ex-feleségét? képgaléria

2008.11.07 15:00ma.hu
Tíz évig elnyomásban élt?

Korábban a sztár így nyilatkozott a házasságáról:
 
- "Rendkívüli dolog volt ez nekem. Tom rengeteget tanított nekem - lányból nő lettem mellette" - nyilatkozta  régebben Nicole Kidman az Elle magazinnak.
 
A színésznő akkor azt is hozzátette, hogy a kapcsolatot mai fejjel is újrakezdené Tom Cruise-zal, és reméli volt férje megtalálta a boldogságot felesége mellett. 

Ám úgy tűnik, hogy ez nem egészen így volt... 

Az ausztrál színésznő elmondta, úgy érzi, frigyük tíz éve alatt "elnyomásban" élt. Elnyomta világsztár férje hírneve.
 
- "Úgy éreztem, hogy csak a kapcsolatunknak köszönhetően váltam sztárrá. Nem hiszem, hogy a korai filmjeim nagy durranások voltak, és ezért meglapultam a háttérben."

- " Úgy gondoltam, nem érdemlem meg, hogy ott legyek. Az Oscar gálán is az járt a fejemben, hogy azért vagyok ott, hogy támogassam Tomot. Úgy éreztem, az a feladatom, hogy felvegyek egy gyönyörű ruhát, hogy mindenki lásson, de senki se halljon." - vallott Nicole a Glamour magazinnak akkori érzéseiről, egyetlen negatív szót se mondva exére. 

Nicole Kidman és Tom Cruise a Mint a villám forgatásán ismerkedtek meg, 1990-ben, és hamarosan már Hollywood álompárjaként rótták a vörös szőnyeget. 

Válásuk óta már mind a ketten újra házasodtak, Tom Katie Holmest vette el, Nicole pedig Keith Urban country énekessel járult az oltár elé. 

Nicole nemrég gyönyörű kislánynak adott életet és úgy tűnik rendbe jött magánélete!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.