Íme a kis Sunday Rose!

Bájos fotók: Nicole Kidman végre megmutatta a kislányát!

A csinos színésznő gyakorta szeli az utcákat karjában pár hónapos babájával - Eddig ügyesen elrejtette a kislányt a kíváncsi lesifotósok elől. Most azonban megpillanthatjuk a kis Sunday Rose arcát!

Íme Sunday Rose - Nicole Kidman megmutatta kislányát! képgaléria

2008.10.02 12:00ma.hu

Nicole Kidman - ki tudja miért - mostanában igencsak férfias öltözetben lép az utcára, általában kisbabájával együtt. Meglehet, ezt azt szolgálja, hogy minél kevésbé legyenek észrevehetők...

A kis Sunday Rose-t azonban eddig olyan ügyesen bebugyolálta, hogy a kislányból lehetőleg semmi ne látsszon.

Nyilván nem takargathatja azonban állandóan a gyermeket - bár erre is van példa, vegyük mindjárt Michael Jackson-t...-  legutóbb már csak a saját fejére húzott egy kis "leplező" sapkát.

A baba feje fedetlen maradt, így a leleményes paparazzónak köszönhetően a kíváncsi szemek elé tárult a kis Sunday Rose arcocskája is!

A külföldi lapok korábban arról számoltak be, hogy Sunday Rose haja minden bizonnyal vörös, a lesifotókon ugyanis határozottan így látszott.

Most azonban kiderül, mégsem olyan vörös az a vörös... Sőt, nagyon úgy tűnik, ez egy tündéri szőke kislány!

Igaz ugyan, hogy édesanyja eredeti hajszíne vörös. Apukája, Keith Urban azonban valóban szőke...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.