Oliviához sietett a színésznő párja!

Képek - Nicole Kidman férje a Grease sztárjára vágyik?!

Amíg Nicole Kidman pár hetes kislányukra vigyáz Ausztráliában, férje, Keith Urban a 60 éves Olivia Newton-Johnra vágyik...

2008.08.13 12:30rtlbulvar.hu

Amíg Nicole Kidman alig pár hetes kislányukra, Sunday Rose-ra vigyáz Ausztráliában, addig férfjura, Keith Urban country zenész máris belevetette magát a munkába.

Nem is akárkivel: az énekes a legendás Olivia Newton-Johnnal készül élete egyik legnagyobb dobására.

A Grease egykori szerelmespárja: John Travolta és Olivia Newton-John ma

Keith és a Grease egykori sztárja egy közös album piacra dobásán munkálkodnak, ráadásul a jó cél érdekében.

A szeptember 2-án megjelenő, A Celebration in Song című válogatásalbum bevételét ugyanis Olivia daganatos betegek számára létrehozott alapítványa javára ajánlják fel.

A cédén Olivia olyan sztárokkal működik együtt, mint Barry Gibb, Cliff Richard, Richard Marx, Jann Arden, Delta Goodrem és Belinda Emmett.

- Olyan boldog vagyok, hogy elkészült ez a lemez. Van rajta új is, régi is, és a legfontosabb, hogy segíteni akaró emberek munkájából jött létre - nyilatkozta az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.