A pénz sem hatja meg a sztárt!

Nicole Kidman: A lányom nem eladó!

Bár - ahogyan ez lenni szokott - a legmagasabb összeget is felajánlották Nicole Kidman-nek kislánya első fotójáért, a színésznő tesz az egészre...

Nicole Kidman és az ő méretes pocakja... képgaléria

2008.07.16 17:00ma.hu

A 41 esztendős, Oscar-díjas Nicole Kidman július 7-én adott életet első vér szerinti gyermekének a Tennessee-állambeli Nashville-ben.

A kislány, akinek édesapja Keith Urban countryzenész, a Sunday Rose névre hallgat.

Nicole és Keith nagyon várták a babát

Korábban Nicole Kidman leendő szülése volt a téma - most pedig nyilván az, melyik magazin kaphatja meg a baba első fotójának leközlési lehetőségét.

A színésznő "elődeit" - az ikrek édesanyját, Jennifer Lopez-t, a nemrég szült Jessica Albát vagy Angelina Jolie-t, aki szintén ikerpárnak adott életet - mind megkörnyékezték a bulvárlapok, többnyire óriási összegeket ígérve nekik a képekért.

Ám velük ellentétben Kidman nem hajlandó megmutatni gyermekét a nyilvánosságnak! Nicole és férje, Keith szerint szükségtelen és helytelen dolog a kisbaba fotóját eladni.

Annak ellenére, hogy korábban örömmel vette, ha terhesen fotózták, némileg meglepő a sztár döntése.

Ám valószínű, hogy ez ellen egyik lap sem tehet nagyon semmit - legfeljebb egy-két ügyes paparazzo járhat sikerrel Nicole gyermekének fotóit illetően...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.