Több is lett a sztárokból!

Nézze meg! - Eladó Keira, Orlando Bloom és Nicole Kidman is...

Már hetekkel ezelőtt kiszivárgott a hír a gyönyörű színésznő, Angelina Jolie élethű másáról - Ám most kiderült, nemcsak belőle van több!

Noel Cruz élethű világsztár babái! képgaléria

2008.10.01 16:15ma.hu - Fotó: Daily Mail

A múlt hónapban közel 2000 fontért (nagyjából félmillió forint) kelt el Angelina Jolie az e-Bay aukcióján - no persze, nem a színésznő, hanem élethű mása, amely akkora, mint egy Barbie baba!

Arról is tudni lehetett, hogy a baba készítőjét, Noel Cruz-t nem csupán a Tomb Raider sztárja ihlette meg, hanem más celebek is. A tehetséges művész most leleplezte egész kollekcióját!

Noel Cruz munka közben: Julie Andrews-t festi

Talán nem meglepő, hogy a babák sorában - melyek valóban szinte a megszólalásig hasonlítanak élő modelljükre -, napjaink legkedveltebb színészei, színésznői találhatóak meg.

Meg lehet venni például Nicole Kidman-t, Keira Knightley-t, sőt, a korábban is népszerű sztárok közül Mary Poppins megformálóját, Julie Andrews-t is, méghozzá a filmbéli nevelőnőnek megfelelő ruhában.

A férfiak sorából nem maradhatott ki Orlando Bloom és Johnny Depp, Tobey Maguire (a Pókember), de Daniel Craig, a legújabb James Bond sem.

A sztárok egy részét valóban egy adott filmbéli szerepüknek megfelelően készítette el a fülöp-szigeteki Noel Cruz.

A Karib tenger kalózainak főhősei, Bloom, Knightley és Depp úgy festenek, mintha a filmvászonról léptek volna ki...

A mester az e-Bay portálon árulja babáit, amelyek megdöbbentő hasonlóságuk miatt már most igen népszerűek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.