Orlando, a kis édes

Képeken a cuki Orlando Bloom - most épp egy fehérneműmodellre ugrott rá

A hollywoodi szépfiúkért megörülnek a nők, általában azért, mert olyan cuki pofijuk van, de hogy az se tudjon róluk mást mondani, aki tényleg jól ismeri.

A sármos Orlando Bloom csajjal és anélkül képgaléria

2008.02.23 09:58netbulvar.hu

Pedig Miranda Kerr is csak annyit tudott kinyögni szerelméről, Orlando Bloom-ról, hogy egy igazi cukorfalat. Úgy tűnik, hogy a rózsaszín köd még mindig nem szállt fel a fehérneműmodell szeme elöl (négy hónap alatt sem).

A két harapnivaló példány tavaly októberben talált egymásra az egyik Victoria's Secret bemutató után. A Karib-tengeri kalóznak annyira megtetszett Miranda, hogy senki mással nem állt szóba az after partin, egyből lecsapott kiszemeltjére, és azóta el se engedte. Az is mutatja, mennyire összeillenek, hogy anno szinte egyszerre vették fel a buddhista vallást. Bloom korábban inkább színésznő párti volt, ha ágybetétről volt szó.

Orlando Bloom és Miranda Kerr

Évekig járt Kate Bosworth-tal, de 2006-os szakításuk óta inkább csak száll virágról, virágra. Eltöltött néhány pajzán estét Los Angeles legnagyobb spermabankosával, Lindsay Lohan-nel, és Jennifer Aniston sem ellenkezett sokáig, amikor ráhajtott. De néhány lepcses stábtag szerint, Keira Knightley-t is gyakran meglátogatta a lakókocsijában a kalóz trilógia forgatása alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.