Kiköpött olyan, mint a színésznő!

Képek - Elkelt az egyik Angelina-baba!

Ezúttal nem egy újabb Brad Pitt - Angelina Jolie csemetéről van szó, hanem a sztár műanyag másáról...

2008.09.09 14:00rtlbulvar.hu

A hat gyermekes akciósztár tökéletes külsejét most már egy Barbie baba is őrzi az utókornak.

Angelina Jolie babamását egy amerikai művész, Noel Cruz készítette el, ráadásul több variációban. A játékokat nemrég árverésre bocsátották, és csak úgy kapkodtak érte a netezők az eBay internetes portálon.

A Tomb Raider sztárjának mása 1895 fontért, azaz nagyjából félmillió forintért kelt el. A vásárló kilétét homály fedi, de az biztos, hogy nagy Angelina rajongó lehet.

A műanyag babák egyébként a megszólalásig hasonlítanak a sztárra, bár egyesek gúnyosan jegyezték meg, hogy a karja mintha vastagabb lenne, mint a való életben.

– Elképesztően élethű, szinte hátborzongató a hasonlóság. De ha jól megnézzük, a karjai sokkal húsosabbak, mint az igazi Angie-é – írta az eBay fórum egyik hozzászólója.

– Nahát, ki vette meg? Én a helyében biztos nem adnám oda a gyerekeimnek, nehogy letörjék a kezét vagy bepiszkolják szegénykét – viccelődött egy másik fórumozó.

Noel Cruz babái: Daniel Craig, Nicole Kidman és Johnny Depp

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.