A szép színésznő újra a címlapon!

Csodás képek! Nicole Kidman az "Elle" November!

Nicole Kidman az Elle Magazin novemberi számának címlaplánya, aki a magazin szerint Hollywood egyik leggyönyörűbb és legelegánsabb színésznője!

A magazin legfrissebb fotói a sztárról! képgaléria

2008.10.07 15:00ma.hu
A címlap!

A 41 éves kismama, aki Nashvilleben él countryénekes férjével, Keith Urbannal a legjobb formáját hozta a fotózáson! 

A színésznő a magazinnak őszintén mesélt arról hogy milyen a kis Sunday anyukájának lenni, és arról is, hogy mi lesz a következő filmje!

A sztár legújabb filméjek címe: Australia, amiben Nicole együtt játszik majd Hugh Jackmannel

A Baz Luhrmann rendezésében készülő film a II. világháború idején mutatja be Ausztáriát és annak viszontagságait.

Nemrég egy séta közben sikerült a fotósoknak lefotózni hosszú idő után Nicole babájának arcát, és kiderült, hogy a kis Sunday Rose szőke hajú kislány és gyönyörű. 

A külföldi lapok korábban arról számoltak be, hogy Sunday Rose haja minden bizonnyal vörös, a lesifotókon ugyanis határozottan így látszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.