A bajnok barátnője extázisban volt!

Őrült szurkolás! Nicole Scherzinger vadul szurkolt szerelmének!

Lewis Hamilton lett minden idők legfiatalabb Forma-1 bajnoka. Ám nem csak a dicsőség miatt érte meg a bajnoki cím! Barátnője, a Pussycat Dolls énekesnője vadul szurkolta végig a versenyt, majd alig győzte puszilgatni a bajnokot!

Boldog pillanatok! Nicole Scherzinger és az önfeledt öröm és szurkolás! képgaléria

2008.11.03 14:45ma.hu
Hevesen szurkolt, majd nagyon örült...Fotó: Justjared

Heves gratulációkkal fogadta az autójából kipattanó kedvesét Nicole Scherzinger, miután szerelme megnyerte a Forma-1-es versenyt. 

Lewis Hamilton barátnője, a legdögösebb Pussycat Doll szabályosan repült a nyakába, mikor kiszállt a járgányából.
 
"Gyerünk, baby, gyerünk, baby!" - szurkolta végig Nicole a mindent eldöntő Brazil Nagydíjat, melyen Hamilton ötödikként futott be. 

Ha csak egy hellyel is később érkezik be az ifjú pilóta, akkor bizony Felipe Massa állhatott volna a dobogó élére az összesített versenyben.
 
Hamilton táborban senki se fogta vissza magát a nagy izgalmak után!

A pár híres arról, hogy őrült szenvedéllyel szoktak egymásnak esni! A vad szerelmesek a bajnokságon sem fogták vissza magukat, Nicole Scherzinger őrült vadsággal szurkolt kedvesének és olyan boldog volt a győzelemtől, hogy alig bírt magával és egész nap csak mosolygott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.