Lebukott az új amerikai álompár!

Túlfűtött szenvedély Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton között!

Egy szemtanú nemrég együtt látta a Pussycat Dolls énekesnőjét, Nicole Scherzingert és Lewis Hamilton-t, amint szenvedélyesen csókolóznak Hollywoodban. A pár a szemtanúk szerint kicsit túlzásba vitte a szenvedélyes együttlétet, hisz senkire sem voltak tekintettel!

2008.08.11 19:21ma.hu
A szenvedélyes pár együtt!

- Nicole úgy kezdett el csókolózni Lewissel, mint egy őrült és egyben szerelmes lány - mondta a szemtanú az In Touch Weekly magazinnak. Hamarosan már a táncparketten voltak és ott már csókolóztak is. Szerintem fel sem tűnt nekik, hogy más is van rajtuk kívül a clubban! 

A romantikus este során a fiatalok pezsgőztek is. - Több üveg Moet & Chandon-t rendeltek - emlékezett vissza a szemtanú. Reméljük azért máskor megvárják az intim pillanatokkal azt, míg hazaérnek, mert elég sok vendég elmenekült a bárból, mikor a pár nem bírt uralkodni magán.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.