Ruhája félrecsúszott, a cici kilátszott!

Videóval! Hugh Jackman karjaiban villant ki Beyoncé mellbimbója!

Bár számtalan izgalmas dolog történt az idei Oscar gálán, talán az egyik legforróbb pillanat az volt, amikor a szexis énekesnő, Beyoncé kivillantotta mellbimbóját a vad tánc közben, amit Hugh Jackman-nel járt!

Nézze meg! Beyoncé mellbimbója egy óvatlan pillanatban kivillant! képgaléria

2009.02.25 15:30ma.hu
Ennél a mozdulatnál látszott ki Beyoncé mellbimbója!

A színpadon, élő műsorban olyan gyorsan történt meg a tánc közbeni cicivillantás, hogy akik az élő műsort nézték fel sem figyelhettek rá! Azonban a fotókról minden kiderül! 

Ugyanis Beyoncé és Hugh Jackman tánca közben egy pillanatra félrecsúszott az énekesnő ruhája és kivillant a mellbimbója. Valószínüleg maga Beyoncé sem vette észre ott helyben a félrecsúszott ruha merész pillanatait, ám a díjátadó napját követően a képek megjelentek a sajtóban. 

Ezek után Beyoncé csak annyit mondott, hogy az eset nem volt szándékos, és reméli ez nem árnyékolja be a produkció sikerét!

A szóban forgó rögtönzött musical-bemutató előtt Jackman elárulta, hogy a Mamma Mia! minden idők egyik legnagyobb kasszasikere lett. 

Ekkor jött Beyoncé és a legjobb és legismertebb musical-filmekből adott elő részleteket, hozzájuk csatlakozott még a High School Musical szerelmespárja, Vanessa Hudges és Zac Efron, valamint Dominic Cooper és Amanda Seyfried a Mamma Mia!-ból. 

Az elhanzottak között szerepelt a Moulin Rouge, Dreamgirls, Hajlakk, Mamma Mia!, Grease, Jézus Krisztus Szupersztár, West Side Story valamint az Óz c. filmek legismertebb betétdalai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.