Nőuralom az MTV képernyőjén!

Beyoncé és Pink veszi át a hatalmat!

A csajok veszik át a hatalmat az MTV képernyőjén a következő hétvégéken. Január 31-én és február 1-én Pinké lesz a főszerep, február 14-15-én pedig Beyoncé és a szerelem lesz fókuszban.

2009.01.30 17:40ma.hu

Azok, akik rajongnak a Made című sorozatért, szintén örülhetnek, mert február 7-én és 8-án a széria legjobb részei kerülnek képernyőre, és minden kiderül, amit a Made-ről tudni kell és lehet. Hétvégén a Pink-rajongók kedvében jár a hazai MTV. 

Két teljes napon keresztül láthatóak lesznek a vadóc énekesnő legjobb klipjei, titkai pedig kiderülnek a Diary of Pink című network műsorból. A márciusban hazánkban koncertező Pink nemcsak a csajok nagy kedvence, legújabb klipjével a pasikat is megfogta, elég csak arra a jelentre gondolni, amikor önmagával csókolózik egy ágyban. 

Természetesen a többi zseniális Pink-dal mellett a Sober is rotációba kerül a hétvégén.

Beyoncé majd február 14-15-én jön!

Február 7-én és 8-án a Made legjobb részei láthatóak az MTV-n. A Made egy igazán közkedvelt és szórakoztató sorozat, amely segít az álmok megvalósításában.
 
Az MTV átváltoztató műsorában profi segítőket rendel a szereplők mellé, így a jelentkezők élete gyökeresen megváltozhat: van, aki kövér kislányból az iskola szépe, és akad, aki ügyetlen lúzerből a foci csapat profi játékosa lehet, ha elég ügyes. 

Február 14-15-én pedig a zene mellett szerelemé lesz a főszerep, a Crazy in Love hétvégén Beyoncé varázsolja majd el a nézőket, és persze egyébként védett magánéletébe is betekintést enged, a Diary of Beyoncé című műsorban.
 
A Crazy in Love egyébként Jay Z és Beyoncé közös megaslágerének címe is egyben, ám a Valentin-napra való tekintettel az MTV az egész hétvégét az őrült szerelemnek szenteli...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.