Mit szól ehhez a csokibaba férje?

Szexi képek: Nahát! Beyoncé idegen pasival hancúrozott a homokban!

Beyoncé-val szeretkezni egy csodás tengerparton - talán erről már minden férfi fantáziálgatott életében! De vajon mi történt? Az énekesnő a minap nem a férjével hempergett a hófehér, malibui homokban!

Nézze meg: Beyonce idegen pasival hancúrozott! képgaléria

2009.02.23 12:05rtlbulvar.hu

Kevés férfi van, aki nem álmodozott volna már arról, milyen lehet Beyoncéval szeretkezni egy csodás tengerparton! 

Egy szerencsésnek félig-meddig valóra is vált az álma, ugyanis egy klip kedvéért az egzotikus énekesnővel hempereghetett a homokban és fröcskölhette rá a tengervizet.

Remélhetőleg Jay-Z, a férj nem túl féltékeny típus, különben jaj neked, mázlista idegen!

A videóban a pajkos énekesnő és partnere Malibu hullámait lovagolja, majd együtt pihenik ki fáradalmaikat a lenyűgöző fehér homokos parton.

A klipet egy 1953-ban készült romantikus film ihlette. Beyoncé csodás idomait pusztán egy rövid farmernadrág és egy szexi fehér póló takarja, amitől a nagy meleg miatt meg is szabadul.

A klipben később láthatjuk egy gyönyörű smaragdzöld ruhában is, melyben a romantikus tengerparti naplementében sétálgat, mint egy igazi sellő.

Az eredeti filmben, a Most és mindörökké című szerelmi drámában, Burt Lancaster és Deborah Kerr ebben a pillanatban egy forró csókot ad egymásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.