A sztárnak nem elég kettő...

Képek! Hugh Jackman bevallotta, hogy mi volt a legjobb!

Feleségével már 13 éve boldog házasságban él, és most bevallotta, mi volt a legjobb amit valaha csináltak. Az ausztráliai színész és felesége, Deborra-Lee Furness két gyermeket fogadtak örökbe, a nyolc éves Oscart és a három éves Avát.

Képekben a sármos színész és egyben apuka: Jackman! képgaléria

2009.05.14 17:25rtlbulvar.hu

És most újra felmerült az adoptálás gondolata, szívesen nevelnének három gyereket is. Egy közeli barátjuk szerint ez számukra már küldetés. 

- " Hugh nagy hívője az örökbefogadásnak, és nemcsak saját maga miatt, a szülő nélkül élő gyermekeken szeretne segíteni. Ez lett a küldetésük." - árulta el egy közeli ismerősük. 

Két árva gyermeknek már segítettek, hiszen ők nevelik. Számukra az örökbefogadás nem csak azt jelenti, hogy befogadják otthonukba, hanem a szívükbe is.

Hugh Jackman boldog apaként!

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 13 éve házasodtak össze, és már két gyermeket nevelnek. A színész elárulta, az volt a legjobb dolog amit valaha csináltak, hogy örökbefogadtak két gyereket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.