Daniel Craig szexjelenete

A 007-es ügynök anyaszült meztelenül élvez

Daniel Craig öltöztetőjének nem volt nehéz dolga az új James Bond filmben, ugyanis a színész csupaszon domborít néhány jelenetben.

2008.10.23 17:59rtlbulvar.hu

A sármos brit ádámkosztümének örülhetnek a rajongók, ugyanis a színész teste egyszerűen tökéletes. Izomzatának kiépítésére rengeteg időt és energiát fordít. - Nincs gondom a szexjelentettel, ugyanis elég exhibicionista vagyok hozzá - árulta el a színész. Az új film megköveteli, hogy a színész a legjobb formáját hozza. - Ez alkalommal még többet kell majd futnom - nyilatkozta egy interjúban Daniel, aki, legalább annyiszor akar még a titkosügynök szerepébe bújni, mint ahányszor a nézők 007-esként látták már a vásznon.

Az elvárások hatalmasak lesznek. A Quantum csendje forgatásán muszáj a maximumot nyújtania. Minden erejével azon dolgozott, hogy ez a film más legyen, mint a Casino Royal volt. Annak érdekében, hogy hitelesebben alakítahasson, még könyveket is olvasott a James Bond filmek írójától, Ian Fleming-től.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.